Hıdrellez ateşi Terme’de yanacak
Paylaş

Hıdrellez ateşi Terme’de yanacak

Ekleme: 16.04.2019 17:42

Samsun Terme ilçesinde önemli bir turizm destinasyonu haline gelen Sakarlı Hıdırellez Şenlikleri kutlama programı belli oldu. Başkan Kılıç, 4 ve 5 Mayıs'ta ki şenliklere herkesi davet etti 

Programa göre kutlamalara, 4 Mayıs Cumartesi günü geleneksel at yarışlarıyla başlanacak. Aynı günün akşamı Karadeniz müziğinin sevilen sesi Recebim konseri ile devam edilecek ve 5 Mayıs Pazar günü ise yağlı güreşler yapılacak.

TERME’YE BEKLİYORUZ

Tüm Türkiye'yi baharı Terme'de karşılamaya davet eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, " Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez Şenlikleri'ne 23.kez ev sahipliği yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yurt içi ve dışından her yıl on binlerce kişinin katıldığı şenliklerimizde baharı karşılayacağız. Bahar heyecan getirir, mutluluk getirir. Bu mutluluğu, tüm halkımızla paylaşmak için herkesi 4-5 Mayıs tarihlerinde ilçemize bekliyoruz" dedi.

Başkan Kılıç, 4 ve 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek şenliklere herkesi davet etti. Feride İÇKİLLİ 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.