SON DAKİKA SAMSUN HABER | AK Parti’de önceki dönem Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Çevre Mühendisi Hilmi Eker, HHALK Gazetesi'ni ziyaret etti.

HHALK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar ve Haber Editörü Noyan Alper Cabbar’la yerel seçimler ve siyasi gündemle ilgili fikir alışverişinde bulunan Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Eker, yaptığı açıklamada belediyecilikte vizyon ve hedeflerini anlattı.

HİZMET HALK İÇİN YAPILMALI
Eker, halkın öncelikli ihtiyaçlarını dikkate alarak projeler geliştirmenin önemine değinerek Atakum’u çok iyi tanıdığını ve sorunlarının farkında olduğunu belirtti. İlçe halkıyla, esnafla ve STK’larla sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Eker, halk için yapılacak çalışmalar ve hizmetlerden karşılık beklenmemesi ve herhangi bir beklenti içinde olunmaması gerektiğine vurgu yaptı.
Nazım Akpınar