Samsun Haber

Hukuk Öğrencisi Ölümden Döndü

Samsun OMÜ Hukuk Fakültesi öğrencisi Ece Aybüke Keskin'in kafasına üniversitenin kütüphanesinde kitap okuduğu anda tavandan dev parçalar düştü. Öğrenci Keskin, ölümden döndü.

1 dk okuma
Hukuk Öğrencisi Ölümden Döndü
Paylaş

Samsun Çarşamba ilçesinde yer alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne (OMÜ) bağlı Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi'nde akıl almaz bir kaza yaşandı. Fakültenin kütüphanesinde kitap okuyan Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Ece Aybüke Keskin'in kafasına tavandan dev parçalar düştü. 

YARALI OLARAK KURTULDU 

Fakültenin tavanının  su alması sonucu çürüyen tavan parçalarının düştüğü Keskin, ölümden döndü. Yaralanan Keskin, 112 acil ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından sosyal paylaşım hesabından açıklama yapan Keskin, yaşadıklarını rezillik olarak nitelendirdi.

İHMAL İDDİASI

Keskin paylaşımında "Daha önceden okulun çeşitli yerlerinde çökmeler olmasına rağmen denetleme ve kontrol yapılmayıp sadece olanla yetinilmişti. Fotoğraftaki o yere ise yakın zamanda su basmıştı. Bunları görüp hiçbirşey  yapılmaması işte bu manzarayı ortaya çıkardı. Bugün o sandalyede oturuyordum ve fotoğraftaki yıkıntı tam olarak üstüme çöktü "dedi. Öğrenci Keskin'e arkadaşları geçmiş olsun dilekleri iletildi. Zekeriya FIRAT

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.