İkiz: Biz yazdık cevap bekleniyor
Paylaş

İkiz: Biz yazdık cevap bekleniyor

Ekleme: 02.01.2019 10:00

Havza Belediye Başkanı İkiz, ilçede bir depoya yapı kayıt belgesinin usulsüz şekilde verildiği şikayeti üzerine denetim yaptıklarını ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne durumu bildirdiklerini belirterek, "Cevap bekleniyor "dedi.  

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Mısmılağaç mahallesinde yer alan bir depo hakkında CİMER'e ulaşan yapı kayıt belgesinin usulsüz olarak verildiği şikayeti üzerine, denetim gerçekleştirdiklerini açıkladı. 

Başkan İkiz, 11 Temmuz 2018 tarihinde yaptıkları denetimde çelik konstriksiyondan inşaat yapıldığı, çatının ve kenarlarının açık olduğu tespit edilerek yapı tatil zaptı tutularak, inşaatın mühürlendiğini hatırladı. 2017 yılına ait uydu fotoğraflarınında bahse konu yapının bulunmadığını fotoğraflarla kuruma bildirildiğini belirten İkiz, yapı kayıt belgesinin yeniden değerlendirilmesini kuruma ilettiklerini açıkladı. 

OLUMLU YA DA OLUMSUZ CEVAP YOK 

Kurumun depo ile ilgili kendilerine olumlu yada olumsuz cevap vermediğini açıklayan Başkan İkiz, "Depo sahibinin husumetlisi şikayet etmiş diye biliyoruz. Bu kişi daha önce FETÖ'den tutuklandı, serbest kaldı. Belediye aleyhine de çalışmaların içerisinde olmuş kişidir "açıklamasında bulundu. Zekeriya FIRAT

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.