İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: Çocuklarımızın Gülümsemesi Bizim İçin En Güzel Ödül
Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: Çocuklarımızın Gülümsemesi Bizim İçin En Güzel Ödül

Ekleme: 13.11.2024 17:15 Güncelleme: 03.06.2026 16:55

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Başkan Mahallede" programında çocukların gülümsemesinin kendileri için en büyük ödül olduğunu vurguladı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, belediyenin "Başkan Mahallede" programıyla her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bu haftanın durağı olan Zeytinlik Mahallesi’nde çocuklara yönelik eğlenceli etkinlikler ve ikramlar düzenlenirken, Başkan Kurnaz çocukların mutluluğunun kendileri için en büyük ödül olduğunu ifade etti.

ZENGİN PROGRAM İÇERİĞİ İLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Program kapsamında Karagöz ve Hacivat gösterisiyle başlayan etkinlikte, çocuklar için kurulan dev ekranda sinema gösterimi yapıldı. İlkadım Belediyesi'nin hazırladığı şişme oyun alanları çocukların büyük ilgisini çekerken, ikramlarla da katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı.

"GELECEĞE GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR HAZIRLIYORUZ"

Başkan Kurnaz, "İlkadım Belediyesi olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak adına spordan sanata, eğitimden sosyal etkinliklere kadar her alanda projeler yürütüyoruz. Çocuklarımızla buluşmaya devam ederek, onların yüzünü güldürmek bizler için en büyük mutluluk," dedi. Ayrıca programın, gönül bağlarını güçlendirmeye vesile olduğunu ifade eden Kurnaz, vatandaşların yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.