İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Anadolu ve 19 Mayıs Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerin ihtiyaçlarını ve devam eden projeleri değerlendirdi. Başkan Kurnaz, muhtarların mahallelerin gelişimi için kritik bir rol üstlendiğini vurguladı.
MUHTARLAR BELEDİYE İLE VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜ
Başkan İhsan Kurnaz, mahalle muhtarlarının taleplerine öncelik verdiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Muhtarlarımız, mahallelerimizin ihtiyaçlarını en iyi bilen ve vatandaşlarımızla belediyemiz arasında köprü görevi gören önemli temsilcilerimizdir. Kendileriyle uyum içinde çalışarak İlkadım’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirme hedefindeyiz.”

PROJELER VE GELECEK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Ziyaretlerde, mahallelerde devam eden altyapı çalışmaları ve sosyal alan ihtiyaçları ele alındı. Anadolu Mahallesi Muhtarı Mehmet Ertaş ve 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Burçin Karadağ ile yapılan görüşmelerde, yürütülen projeler ve gelecekte yapılacak çalışmalar detaylı şekilde değerlendirildi.

“HİZMET İÇİN EL ELE”
Başkan Kurnaz, mahallelerin huzur ve refahını artırmak için belediye ve muhtarların iş birliğine vurgu yaptı. “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için el ele vererek çok daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

MUHTARLARA TEŞEKKÜR
Ziyaretlerin ardından Başkan Kurnaz, mahalle muhtarlarına misafirperverlikleri ve katkıları için teşekkür ederek, iş birliğinin devam edeceğini belirtti.
Kaynak: Haber Merkezi