Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Ramazan ayının manevi iklimini, şehrin dinamikleriyle kurduğu gönül sofralarında yaşamaya devam ediyor. Paylaşma ve dayanışma ruhunu vurgulayan Başkan Kurnaz, son olarak İlkadım Kent Konseyi üyeleri ve TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) Samsun Şubesi yönetimiyle iftarda bir araya geldi.
İftar programında yaptığı konuşmada Ramazan'ın toplumsal bağları güçlendiren birleştirici gücüne dikkat çeken Başkan İhsan Kurnaz, İlkadım’da birliğin bir gelenek olduğunu ifade etti.

"ŞEHRİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYORLAR"
İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Salih Kesgin ve TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak'ın da yer aldığı sofrada, kentin gelişimi için yapılan çalışmalar ele alındı. Her iki grubun da İlkadım için önemine değinen Başkan Kurnaz şunları söyledi:
"Ramazan ayının bizlere hatırlattığı en önemli değer paylaşmaktır. İlkadım Kent Konseyimiz, kentimizin daha yaşanabilir olması için projeler üretirken; TÜFAD ise futbolun gelişmesi ve çocuklarımıza bu sporun sevdirilmesi için büyük çaba gösteriyor. Şehrimizin gelişimine sağladıkları katkılardan dolayı her iki gruba da teşekkür ediyorum."

GÖNÜL SOFRALARI DEVAM EDECEK
Başkan İhsan Kurnaz, İlkadım’da iftar sofraları ve teravih programları vesilesiyle vatandaşlarla buluşmaya, Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmaya devam edeceklerini vurguladı. "Paylaşmak en büyük zenginliğimizdir" diyen Kurnaz, sosyal belediyecilik anlayışıyla İlkadım sakinlerinin yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti.

İlkadım Belediyesi Bültenidir