İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen AK Parti İlkadım İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Kurnaz, ilçenin geleceği için teşkilatın tüm kademeleriyle tam bir uyum içerisinde hareket ettiklerini vurguladı.
1 Nisan 2024’te göreve başladığı günden bu yana sahada aktif bir çalışma yürüttüklerini belirten Kurnaz, bu tür organizasyonların hem teşkilat mensuplarıyla hasbihal etmek hem de hayata geçirilen projeleri paylaşmak adına büyük önem taşıdığını ifade etti.

"İLKADIM İÇİN YOĞUN BİR TEMPOYLA ÇALIŞIYORUZ"
Seçim sürecinden bu yana süregelen bir tempoyla çalıştıklarını dile getiren Başkan Kurnaz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"İlkadım için teşkilatlarımızla birlikte birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Gönüllere dokunmak ve hemşehrilerimizle bir arada olmak bizleri son derece mutlu ediyor."

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM
Toplantı, Samsun siyasetinin önemli isimlerini de bir araya getirdi. Danışma Meclisi'ne; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, AK Parti İl Koordinatörü Faruk Kılıç, milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul katıldı.

İlkadım Belediyesi Bültenidir