İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, 6 Haziran 2025 tarihinde idrak edilecek Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bayramların toplumları birleştiren gücüne dikkat çekti.
MANEVİYATIN VE DAYANIŞMANIN GÜNÜ
Başkan İhsan Kurnaz, yayımladığı bayram mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Maneviyatın, paylaşmanın, kardeşliğin ve en önemlisi yardımlaşmanın en güzel şekilde yaşandığı Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; gönül köprülerinin kurulduğu, kırgınlıkların son bulduğu, sevgi, hoşgörü ve dostluğun pekiştiği, toplumsal dayanışmanın en üst düzeye çıktığı, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlendiği özel günlerdir.”
TRAFİK KURALLARINA HASSASİYET UYARISI
Bayram ziyaretleri sırasında trafik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kurnaz, vatandaşlara önemli bir hatırlatmada bulundu:
“Bu bayramda ailelerini ve kabirlerini ziyarete gidecek vatandaşlarımıza en önemli hatırlatmamız, trafik kurallarına titizlikle uymalarıdır. Bayram sevinçlerinin acıya dönüşmemesi adına trafik işaret ve işaretçilerine dikkatle riayet edilmesi büyük önem taşımaktadır.”
KURNAZ'DAN TEBRİK VE TEMENNİ
Mesajının sonunda tüm vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Kurnaz, şu dileklerle sözlerini tamamladı:
“Bu vesileyle başta aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.”
Kaynak: Haber Merkezi