İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş: Erhan Usta ile aramız açıldı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş: Erhan Usta ile aramız açıldı

Hazır

Giriş: 29.11.2023 09:30 Güncelleme: 29.11.2023 09:30
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile "Akşener'e Usta ile ilgili fikrimi söyledim, aramız açıldı" dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | ÖZEL RÖPORTAJ | Gazetemiz Haber Editörü Noyan Alper Cabbar'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Necattin Demirtaş, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta arasının açılmasına neden olan görüşmeyi anlattı.

ERHAN USTA İLE ARAMIZ ASLINDA NEDENSİZ AÇILDI

Seçimlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü, Erhan Usta'yı Ankara ya da İstanbul'dan aday gösterip, Samsun'da daha çok milletvekili çıkarabilecekleri şeklinde yorumda bulunduğunu açık açık dile getiren Başkan Necattin Demirtaş, "Meral hanıma bunu ilettim. Farklı aktardı arkadaşlar. 'Necattin Başkan seni (Erhan Usta) istemiyor' yorumu oldu. Bu beni rahatsız etti. Neden istemeyeyim. O günden beri Erhan beyle aramız açık. Yansıması böyle oldu. Rahatsız olduk kendimizce" şeklinde konuştu.

 

Noyan Alper Cabbar

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap