Samsun'da günlerdir etkili olan kar yağışı nedeniyle İlkadım Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde yollarda ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Kent merkezinde ara sokakların açılması ve ulaşımın aksamaması için çalışmalara son hız devam ediliyor.

EKİPLER TEYAKKUZ HALİNDE
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, soğuk havanın da etkisiyle özellikle kent merkezinde yollar ve kaldırımların buzla kaplandığını belirterek, "Kent merkezinde özellikle hafta sonu yolların açık kalması için ekiplerimiz yoğun çaba ve gayret gösterdiler. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kırsal mahallelerimizde de ulaşımın aksamaması için ekiplerimiz ve ekipmanlarımız sahadalar. Grup yolları ve ana arterlerin açık tutulması için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Ekiplerimiz, İlkadım’da herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için teyakkuz halindedir. Bize ihtiyaç duyulması halinde vatandaşımızın her anında hep yanındayız" diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz
KIRSAL MAHALLELERDE ULAŞIM AĞI DEVAM EDİYOR
Kırsal mahallelerde de ulaşımın aksamaması için ekiplerin ve ekipmanların sahada olduğunu belirten Başkan Kurnaz, "Grup yolları ve ana arterlerin açık tutulması için yoğun bir gayret gösteriyoruz. İlkadım Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi.
Haber Merkezi