İlkadım'da 250 Cami ve Kur'an Kursu Düzenli Olarak Temizleniyor!

İlkadım'da 250 Cami ve Kur'an Kursu Düzenli Olarak Temizleniyor!

Hazır

Giriş: 06.03.2025 17:19 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
İlkadım Belediyesi, Ramazan ayında cami temizliği çalışmalarına hız verdi. Başkan Kurnaz, 250 ibadethanenin düzenli olarak temizlendiğini açıkladı.

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Ramazan ayı boyunca vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda ibadet edebilmesi için cami temizliği çalışmalarına hız verdiklerini duyurdu.

İlkadım Belediyesi ekipleri, ilçedeki cami, mescit ve Kur’an kurslarının temizlenmesi çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

250 CAMİ VE KUR’AN KURSU DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

Başkan Kurnaz, temizlik çalışmalarının geçtiğimiz yıl 10 Temmuz 2024’te başladığını ve düzenli olarak sürdürüldüğünü belirterek şu açıklamayı yaptı: "Temmuz ayında başlattığımız projemiz kapsamında ilçemizdeki 250 cami, mescit ve Kur’an kursunu 45 günlük periyotlarla temizliyoruz. Ramazan öncesinde hızlandırdığımız bu çalışmaları, bu mübarek ayda daha da yoğunlaştırarak devam ettiriyoruz."

Temizlik çalışmaları kapsamında cemaatin temas ettiği her alan titizlikle dezenfekte edilerek ibadethaneler hijyenik hale getiriliyor.

"CEMAATİMİZDEN OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ"

İlkadım Belediye Başkanı, cami temizliği çalışmalarının cemaat ve cami görevlilerinden olumlu tepkiler aldığını vurguladı: "Camilerimiz ve mescitlerimiz, vatandaşlarımızın sıkça kullandığı kutsal mekanlardır. Bu nedenle ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz."

İlkadım Belediyesi, Ramazan ayı boyunca camileri, mescitleri ve Kur’an kurslarını düzenli olarak temizlemeye devam edecek.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap