İlkadım Belediyesi'nin, ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından yol açma, tuzlama ve buzlanmayı önlemek için yoğun mesai harcadığı belirtildi.
Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için ana arterlerde, ara sokaklarda ve toplu taşıma güzergâhlarında çalışmalar gerçekleştirdi. Özellikle kırsal mahallelerde ulaşımın aksamaması için ekipler gece boyunca çalışma yaparak yolların açılmasını sağladı.

İŞ MAKİNELERİ KIRSALA
Vatandaşların can ve mal güvenliği için tüm ekiplerin 24 saat teyakkuzda olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Çocuklarımız için eğlenceli olan kar yağışı, kentlerin ulaşımının aksamasına ve günlük yaşamın olumsuz etkilenmesine neden olabiliyor. İlçemizde kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplerimiz anında sahaya çıkarak çalışmalarına başladı" dedi.

GECE BOYU MÜCADELE
Özellikle kırsal mahallelerde ulaşım problemi yaşanmaması için iş makinelerinin bu noktalarda yoğunlaştırıldığını ifade eden kurnuz, "Kent merkezimizde ise ana arterlerde ve ara sokaklarda yol açma, temizleme ve tuzlama çalışmaları yaptık. Karla gece boyunca etkin mücadele eden tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. İlkadım Belediyesi olarak, önümüzdeki süreçte görülebilecek kar yağışı için de teyakkuz hâlindeyiz” diye konuştu.

İlkadım Belediyesi Bültenidir