Samsun’un İlkadım ilçesinde, yol açma, asfalt yama, kaldırım ve baskı beton çalışmaları aralıksız sürüyor.
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşımı için tüm mahallelerde çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.
MAHALLE MUHTARLARIYLA İŞ BİRLİĞİ

Başkan İhsan Kurnaz, mahalle muhtarlarıyla sürekli istişare halinde olduklarını vurgulayarak, “Mahallelerde yapılması gereken işleri muhtarlarımızla birlikte tespit ediyor ve hızlıca çözüme kavuşturuyoruz. Kırsal ve kent merkezi ayrımı yapmadan tüm mahallelerde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor,” dedi.
VATANDAŞLARIN KONFORU ÖNCELİKLİ

Başkan Kurnaz, yol çalışmalarının önemine değinerek, “Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli ulaşımı için, yollarımızı geliştirmeye ve eksiklerini tamamlamaya devam edeceğiz. İlkadımlıların her anında hep yanında olmayı sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.

İlkadım Belediyesi, hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde yol açma, sıcak asfalt yama, renkli baskı beton ve kaldırım çalışmalarını hızla sürdürüyor.
İhlas Haber Ajansı