İlkadım Meclisi alçak saldırıyı kınadı
Paylaş

İlkadım Meclisi alçak saldırıyı kınadı

Ekleme: 04.02.2022 19:30 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun İlkadım Belediye Meclisi, şehrin simgesi olan Onur Anıtı’na yapılan alçak saldırıyı kınadı.

İlkadım Belediye Meclisi Şubat ayının ikinci oturumunda, Onur Anıtı'na yönelik yapılan alçak saldırı kınandı. İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Emre Taha Özyar,”Kuruluşun ve kurtuluşun şehri İlkadım’da, Onur Anıtı’na yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum "dedi. 

ALÇAKLARA TEPKİ 

Özyar, "Onu Anıtı’na çelik halatlar bağlayıp Atatürk heykelini yıkmaya çalışan alçak ve müptezeller bilmez ki Onur Anıtı; Samsun’un yüreği, kalbi, buradaki bulunan meclis üyesi arkadaşlarım ve 7’den 70 herkes herşey. Bu topraklarda Mustafa Kemaller dün yenilmediği gibi bu günde yenilmez. Çünkü hepimizin bir parçası. Onun adına Onur Anıtı demişiz her gün önüne gitmişiz. Bu toprakta Mustafa Kemaller bitmez. Şahsım ve şehrimizin bu konunun takipçisi ve davacısı olacağına inanıyorum hepinizi saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.

Daha sonra grup başkanları, menfur saldırıyı kınayan mesajları dile getirdi. Meclis toplantısı komisyonlara gönderilen gündem maddelerinin oylaması ile son buldu.

Onur Anıtı'na yönelik düzenlenen hain saldırı, İlkadım Belediye Meclisi'nde kınandı.  Nazım AKPINAR 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.