İlkadım Suni Çim Saha'na giden yol 'köstebek yuvası'na döndü
Paylaş

İlkadım Suni Çim Saha'na giden yol 'köstebek yuvası'na döndü

Ekleme: 19.12.2021 10:44 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ne yakışmayan görüntüler, İlkadım Suni Çim Saha'na giden yolda fotoğraflandı. 'Köstebek yuvası' gibi yol, 'ortada çamur var yandan geç' dedirtti.

KÖSTEBEK YUVASI GİBİ
Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün sorumluluk alanında bulunan ve amatör liglere hizmet eden İlkadım Suni Çim Saha'daki görüntü görenleri şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz günlerde tadilattan geçerek halısı değişen Suni Çim Saha'nın yolu ise 'köstebek yuvası' gibi. Kış günlerinin yaşandığı bu günlerde yağan yağmurdan kaynaklı çamurla kaplanan yol, İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Kulübü ile Dudulluspor arasında oynanan maçta sporcular ve sporseverlere zor anlar yaşattı.

TESİS TADİLATTAN GEÇMİŞTİ
Sahanın tadilat aşamasında iş makinaları ve kamyonların yolda açtığı hasar sonrasında ortaya çıkan görüntü 'Ortada çamur var yandan geç’ dedirtti. Yağmurunda yağması ile birlikte yol çamur deryasına dönerken, parke taşlarda da bozulmalara neden oldu. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi maçının oynandığı İlkadım Suni Çim Saha'da tadilat yapılmasına karşılık yolda herhangi bir düzeltme ve yenileme yapılmaması yolu kullanan sporcuları ve sporseverlerin tepkisine neden oldu. 

İlkadım Belediyesi Yab-Pa ile Dudulluspor arasında İlkadım Suni Çim Saha'da oynananan müsabaka öncesinde sporcular ve sporseverler, çamura bulanmamak zor anlar yaşadı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ne ev sahipliği yapan İlkadım Suni Çim Saha'nın çevresinden geçen yolu kullanmak zorunda kalan sporcular ve sporseverler, manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber: Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.