İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, KADEF Kadın Kolları Başkanı Özlem Yamanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayarak, 'gönüllü yardım çalışmaları' hakkında bilgiler verdi.
KELEBEK ETKİSİ
Gönüllü Başkan Demirtaş, "Veren el ile alan eli buluşturan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz vasıtası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam ediyoruz. Bizler zamana bir izdüşüm, bir kelebek etkisi bırakmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Kadın Kolları Başkanı Yamanoğlu da, "Bizler gönül erleriyiz. İhtiyaç sahibi insanlarımıza yardım ulaştırabilmek adına bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek için gönüllü olarak devam eden çalışmalara destek olalım dedik" diye konuştu. Feride İÇKİLLİ