İlkadım'da Virüs Alarmı
Paylaş

İlkadım'da Virüs Alarmı

Ekleme: 01.09.2020 19:21 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

İlkadım Belediyesi'nde Personel Müdürü Ahmet Önder’in korona virüsten hayatını kaybetmesi üzerine o birim kısa süreli hizmete kapatıldı. Başkan Demirtaş, belediyede önlemlerin alındığını belirterek, "Yarın bu durum bizde de çıkabilir "dedi. 

İlkadım Belediye Meclisi eylül ayı ilk toplantısı arasında açıklamada bulunan Başkan Necattin Demirtaş, Belediye Personel Müdürü Ahmet Önder’in (63) korona virüsüne yakalandıktan sonra vefat etmesi ve belediyede alınan önlemler hakkında konuştu. 

BELEDİYEDE 
ÖNLEMLER ALINIYOR 

Başkan Necattin Demirtaş, “Sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik. Onun üzüntüsü içerisindeyiz. Hiç de beklediğimiz bir durum değildi. Personel Müdürü Ahmet Önder’e, korona teşhisi konulduktan sonra evde tedavi görmesi uygun görüldü. Kendisiyle telefondan da görüşüyorduk. Sıkıntılı bir durumu gözükmüyordu. Hastaneye kaldırıldıktan sonra kalp krizi geçirdiği söyleniyor. Masajla kalp atışı geri getirilse de bir sonraki krizde hayatını kaybetmiş. Doktorlar, korona virüsüne bağlı olarak kalp krizi geçirebileceklerini söylemiş. Herkes gibi ben de korona virüsünün bunu tetiklediğini düşünüyorum. Belediyede alınan önlemler, ölüm olayının ardından alınan önlemler değil. Belediye binasına gelen herkes dezenfektan havuzundan geçip, ateşi ölçülüyor. Birimlere alınırken de bunlar yapılıyordu. Alınan önlemlere rağmen olmaz diye bir şey yok, olabiliyor. Belediye halkla iç içe olan bir yer. Biz de birçok insanla iç içeyiz. Yarın bu durum bizde de çıkabilir. Bunun için her alanda vatandaşlarımız ve çalışanlarımızı korumak için her türlü önlemi alıyoruz” dedi. 

Ahmet Önder 

Önder'in ölümü sonrası birimde hizmete geçici olarak kapatıldı. 

(İHA)

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.