"SPORA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"
İlkadımlı güreşçiler 80-100 kilogram kategorisinde final maçında karşılaşırken müsabakalar sonunda Alican Hoşaf, Türkiye Şampiyonu, Berke Atlı ise Türkiye 2.'si oldu. Aynı zamanda takım sıralamasında İlkadım Belediyesi Güreş takımı Türkiye ikinciliğine yerleşti. Spora ve sporcuya verdiği destekle öne çıkan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, şampiyonada dereceye giren güreşçileri ve antrenörleri tebrik ederek, "Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonası'na damga vuran sporcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum" dedi.

TOPLUMSAL SORUMLULUK
"İlkadım Belediyesi Sporcularımız yalnızca ilçemizin değil, aynı zamanda Samsun’un ve ülkemizin de gururu olmaya devam ediyor" diyen Başkan Kurnaz, "Bizler için sporu ve sporcuyu desteklemek sadece bir görev değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluktur.

Özellikle amatör spor kulüplerimize ve genç yeteneklerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Başarılarıyla bizleri onurlandıran tüm sporcularımıza, İlkadım Belediyesi Güreş Takımı Antrenörümüz Abdulsamet Aker ve teknik ekibimize teşekkür ediyor, nice zaferler diliyorum" diye konuştu.

Zekai Anıl