İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDİYORLAR
Paylaş

İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDİYORLAR

Ekleme: 07.07.2019 19:28 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun Amatörünün başarılı takımları arasında bulunan Belediyeevleri Karşıyakaspor Kulübü  Kongre sonrasında kadın yönetici sayısı üçe çıktı.

ÜÇ KADIN YÖNETİCİ
Kuruluşundan bu yana Samsun'da ilkleri yaşatan Karşıyakaspor'un geçtiğimiz günlerde yapılan Kongresinde kadın yönetici sayısı üçe çıktı. Mavi-Beyazlı ekipte Kadın Doğum Uzmanı Dr. Semra Öden, Samsun'lu İş kadını Gülderen Semizoğlu'nun ardından Gazi Devlet Hastanesi Fizyoterapisti Betül Yazıcı Kök'ü de yönetime dahil etti. 

SPOR OKULU DEVAM EDİYOR
Başkan yardımcılığına getirilen Betül Yazıcı Kök, "İki çocuk annesiyim, 200 sporcumuzun da ablasıyım. Amacımız çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı bir şekilde gelişimlerini sağlamak" dedi. Kulüp Başkanı Mithat Kurumahmutoğlu ise Karşıyakaspor'u ilklerin takımı yaptıklarına dikkat çekerek, Yaz Spor Okulu çalışmalarının sürdüğünü söyledi" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.