HALK GAZETESİ'NE KONUŞTU
Yılport Samsunspor'un son haftalardaki formda ismi İlyas Kubilay Yavuz dün sabah yapılan antrenman sonrası Spor Müdürümüz Davut Aktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Şampiyon olmak için çok çalıştıklarını ifade eden İlyas Kubilay, "Önemli olan gollerin, asistlerin yada iyi futbolun kimin oynadığı değil, takım olarak nasıl oynadığımız kaç gol attığımız. Tabi ki her futbolcu iyi oynadığı, gol attığı zaman kendisini daha iyi hissediyor, bende öyle hissediyorum. Taraftarımızı mutlu ettiğim, beni alkışladıkları zaman kendime olan özgüvenim artıyor. Hem takımın hem de kendimin yükselen formu İnşallah böyle devam eder" dedi.
"BAŞARI İÇİN BURADAYIZ"
Yedek olarak başladığı maçlarda ilkonbirde olmadığı için üzülmediğini söyleyen yetenekli oyuncu, "Eğer üzülür yada surat asarsam ilk önce takım arkadaşlarıma saygısızlık yapmış olurum. Hocama saygısızlık yapmış olurum. Bazı maçlarda sonradan oyuna girmekte bana keyif veriyor, ilk onbirde başlamakta. Samsunspor büyük çok bir kulüp ve kimsenin burada ben neden yedeğim diye düşünmemesi gerekiyor. Hepimiz takımın başarısı için buradayız. Taraftarımıza şampiyonluk sözümüz var, onu gerçekleştireceğiz. O kupayı Samsun'a getireceğiz. Sezon sonuna kadar bundan başka bir şey düşünmek istemiyorum" diye konuştu.

İlyas Kubilay Yavuz, bu sezon Samsunspor forması altında 22 maça çıktı ve 6 gol atıp 4 de asist yaptı. Yetenekli oyuncu bu sezon hiç kart görmedi. Davut AKTAŞ