İmamoğlu Çiftinin Avukatı Nusret Yılmaz İçin Karar
Paylaş

İmamoğlu Çiftinin Avukatı Nusret Yılmaz İçin Karar

Ekrem İmamoğlu ve eşinin avukatı Nusret Yılmaz, yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Yılmaz serbest bırakıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve görevden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’na yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan avukat Nusret Yılmaz hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Yılmaz, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildikten sonra akşam serbest bırakıldı.

SABAH ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Soruşturma kapsamında İmamoğlu çiftiyle de çalışan avukat Nusret Yılmaz, Trabzon’da gözaltına alındı. ‘Rüşvete aracılık etme’ suçlamasıyla emniyetteki işlemleri tamamlanan Yılmaz, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Nusret Yılmaz, çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘yurt dışına çıkış yasağı’ ve ‘imza atma yükümlülüğü’ şartıyla serbest bırakıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.