İsmi amatör ligde yaşatılacak
Paylaş

İsmi amatör ligde yaşatılacak

Mayıs ayı sonunda başlayacak olan U11 ve U12 Ligi 2023-2024 sezonuna önceki günü geçirdiği kalp kirizi sonucu aramızdan ayrılan Özdemir Gültekin'in ismi verilecek.

ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Önceki gün kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren, vefatı ile Samsun amatörü yasa boğan, güleç güzlü sporcuların sağlıkçı abisi Özdemir Gültekin'in ismi Mayıs ayı sonunda başlayacak Amatör U11 ve U12 Ligi 2023-2024 sezonunda yaşatılacak. TFF il temsilcisi Hasan Özbulut, konu ile ilgili gerekli olan girişim ve çalışmaların başlatıldığını söyledi. 

ÖZBULUT AÇIKLADI

TFF İl temsilcisi Hasan Özbulut, yaptığı açıklamada; "Özdemir Gültekin sezonu hayırlı olsun. 2023-24 futbol sezonu U-11 ve U-12 Ligleri, 2012-13-14 doğumlu, 104 takım ve yaklaşık 2000 sporcunun katılımı ile ay sonu başlıyor. Çocuklarımızın abisi, kulüplerimizin dostu, kardeşimiz Özdemir Gültekin'in adını TFF'nin izni ile bu liglerde yaşatacağız” dedi.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.