İstanbul’da Cumhuriyet Savcısı Bıçaklı Saldırıda Öldürüldü

İstanbul’da Cumhuriyet Savcısı Bıçaklı Saldırıda Öldürüldü

Hazır

Giriş: 04.09.2025 00:02 Güncelleme: 04.09.2025 00:02
İstanbul’da Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, Çekmeköy’de bir restoranda uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırgan yakalandı.

İstanbul’da akşam saatlerinde büyük bir şok yaşandı. Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, Çekmeköy’de bir restoranda uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

SON DAKİKA SALDIRI: SAVCI HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul’da görev yapan Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, akşam saatlerinde Çekmeköy’de bir restoranda bıçaklı saldırıya uğradı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Kayhan olay yerinde yaşamını yitirdi.

SALDIRGAN OLAY YERİNDE YAKALANDI

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre saldırıyı gerçekleştiren Mustafa Can Gül isimli kişi, güvenlik güçleri tarafından olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Valilik, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığını duyurdu.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cumhuriyet Savcımız Ercan Kayhan, Çekmeköy’de bir restoranda uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Saldırgan Mustafa Can Gül isimli şahıs olay yerinde yakalanmıştır. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılmıştır. Başta Savcımızın acılı ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm yargı camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Milletçe başımız sağ olsun.”

YARGI CAMİASINDAN BAŞSAĞLIĞI

Savcı Kayhan’ın ölümü yargı camiasında büyük üzüntü yarattı. İstanbul Valiliği, başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve meslektaşlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap