İYİ Parti'nin olağanüstü genel kurulu toplantısında Müsavat Dervişoğlu yeni genel başkan seçilmişti.

Kurultayın ardından Genel Başkan Adayı Koray Aydın'ı destekleyen İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, grup başkanvekilliği görevinden istifa etmişti.
İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta
İYİ Parti'de bir istifa haberide Canik'ten geldi. İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram, yönetimiyle birlikte istifa ettiğini duyurdu. İstifayı sosyal medya hesabından duyuran Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram şu ifadeleri kullandı; "Kurucusu olduğum ve çeşitli kademelerinde görev almaktan onur duyduğum, 1,5 yıldır da İYİ Parti Canik İlçe Başkanı olduğum görevimden ben ve yönetimim ayrılma kararı aldık. Kamuoyuna duyurulur "dedi.

İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram

GÖZLER İYİ PARTİ YÖNETİMİNDE
Öte yandan, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Bu arada 'Yapacağımız yönetim kurulu toplantısının ardından alacağımız kararı herkese duyuracağız' ifadelerini kullanan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy'da sessizliğe gömüldü. İYİ Parti Genel Başkanı Koray Aydın'ı destekleyen Aksoy'unda önümüzdeki günlerde istifa etmesi bekleniyor.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy

İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin
Zekeriya Fırat