İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Eylül(bugün) ve 9 Eylül'de (yarın) Samsun'da bir dizi programa katılacak. Bugün kente havayolu ile gelecek olan Genel Başkan Akşener, saat 17.30'da Çarşamba Havalimanı'na inecek. Akşener, iki günlük ziyaretine 18.00'de Çarşamba'da esnaf ziyareti yaparak başlayacak.
Akşener, yarın ki programına Barış Pınarı Harekatı Gazisi Sinan Bayırlı'nın ev ziyareti ile başlayacak. 13.45'te İlkadım Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek Akşener, İlkadım ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek sorunları dinleyecek. Akşener ardından Bafra'ya geçerek burada da esnafların sorunlarını dinleyip not alacak. Akşener yarınki programını 19.10'da Atakum Belediye Başkanlığı ziyareti ile noktalayacak.
SİYASET HALKLA İÇ İÇE YAPILIR
İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, hazırlıkları tamamladıklarını belirterek coşkulu bir program olacağının mesajını verdi. Aksoy, "Genel Başkanımız, uzun süredir Türkiye genelinde il ziyaretleri gerçekleştiriyor ve esnaflarımızın sorunlarını dinliyor, ülke gündemine taşıyor. Samsun'da genel başkanımız esnafların sorunlarını dinleyecek. Hazırlıklarımızı tamamladık. Biz siyaseti halkla birlikte iç içe yapıyoruz. İktidar gibi halktan kopuk bir siyaset bizim tarzımız değil. İktidar yolculuğumuz devam ediyor "açıklamasını yaptı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Eylül ve 9 Eylül'de Samsun'da bir dizi programa katılacak.
Haber: Zekeriya FIRAT