İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta:'Şehit evinin yolu Büyükşehir'in sorumluluğunda'
Paylaş

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta:'Şehit evinin yolu Büyükşehir'in sorumluluğunda'

Ekleme: 09.11.2022 23:51 Güncelleme: 03.06.2026 13:57

BBP'li Erdal Avcı'nın Ayvacık'taki şehit evinin ailesinin yolunun yapılması talebi, İYİ Parti Grup Başkanvekili Usta tarafından TBMM'ye taşındı. Usta, "Yol Büyükşehir'in sorumluğunda "dedi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) MKYK Üyesi Erdal Avcı'nın Ayvacık İlçesi Tiryakioğlu Mahallesi'nde Şehit Ali Altun'un ailesinin yaşadığı evine giden 600 metrelik yolun yapılması talebi, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta tarafından TBMM Genel Kurulu'na taşındı.  

3 yıl önce hükümet yetkililerin bu yolun yapımı için söz verdiğini ama hala yolun çamurla kaplı olduğunu vurgulayan Usta, “Ben vali beyi aradım ama Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan bir mesele. 600 metre yolu 3 yılda yapamadılar "dedi. 

30 MİLYON LİRA 
ÖDENEK AKTARILDI 

Samsun Valiliği'nden 30 milyon TL paranın bu tür yollar için Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne aktarıldığını söyleyen  Usta, “3 yıldır yapılamayan bu yol için ‘sezon bitti’ deniliyor. Başka yerlere yapılırken buraya neden sezon bitti diyorlar? Şehit ailesine neden saygı duyulmuyor. Biz İçişleri Bakanlığından açıklama bekliyoruz” dedi.

Zekeriya FIRAT 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.