SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İYİ Parti'den İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Davut Numanoğlu'nun son durağı Kadın futboluda ilimizi tkemsil eden İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Kulübü (YABPA) oldu. Davut Numanoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada amatör spora dair önemli açıklamalarda bulundu. Numanoğlu; "Başkan seçilmem halinde kulübümüzün imkanlarını artıracak, spora ve sporcularımıza her türlü desteği vereceğim" diye konuştu.

YAPBA KULÜBÜNE ÖVGÜ
Kulüp Başkanı Ali Akyüz, antrenörler ve kadın futbolcular tarafından karşılanan Numanoğlu, "İlkadım Belediyesi YAP-BA Kulübü, kurulduğu günden bu yana amatöre büyük katkı sağlamış, büyük sportif başarılara imza atmıştır. Kuşkusuz spor, hayatımızın en önemli unsurlarından birisidir. Bu değerli kulübümüzün gençlerimizi sporla tanıştırma, eğitme, başarıya ulaştırma anlamındaki rolü yadsınamaz. Bu nedenle başkanımız Ali Akyüz nezdinde tüm antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

SAMSUN VE KADIN FUTBOLU
Antrenman için kulüpte bulunan kadın sporcularla da görüşen Numanoğlu, "Sizleri burada antreman alanında spor ile iç içe görmek son derece sevindirici. Kadın futbolunda Samsun önemli bir potansiyele sahip. Samsun'da kadın futboluna öncelik ediyorsunuz. Belediye başkanlığı için çıktığımız bu yolda amacımıza ulaşırsak başta sizler olmak üzere İlkadım'da tüm spor faaliyetlerine, dallarına ve sporcularına destek vereceğimi bilmenizi isterim. Bugünkü imkanlarınızı daha da artıracağım. Ulusal ve uluslararası alanlarda başarılarınız daimi olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Zekai Anıl