İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığına aday olan Aydemir Projeleri ile Hızlı Başladı 
Paylaş

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığına aday olan Aydemir Projeleri ile Hızlı Başladı 

Ekleme: 21.11.2022 16:24 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığına aday olan Alper Aydemir çalışmalarına hızlı başladı

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nın kongresi, 27 Kasım Pazar günü Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

İlçe delegelerini tek tek ziyaret ederek bizzat destek isteyen İYİ Parti İlkadım İlçe Başkan Adayı Alper Aydemir, saha çalışmalarının yanında projelerini de açıklamaya başladı. İlk açıkladığı projelerinde parti binasının yetersizliğine ve mahalleler ile olan ilişkilerin yetersizliğine değindi.

'ULAŞIMI KOLAY VE KULLANIŞLI YENİ İLÇE BİNASI'

Aydemir, “İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı binamızı fiziksel olarak daha kullanışlı ve büyük bir yere taşıyacağız. Yeni ilçe binamız, yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız için ulaşımı kolay bir noktada olacaktır. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk 2 ayda 61 mahallemizin tamamını ziyaret ederek teşkilatımız ile mahallelerimizin koordinasyonunu güçlendireceğiz. Mahalle Başkanlarımız aracılığıyla her mahallemizin yapısını ve sorunlarını içeren bilgi havuzu oluşturacağız. Bu bilgileri gerekli durumlarda belediyemiz ile paylaşacağız "ifadelerini kullandı. 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.