İYİ Parti Samsun'da Hasan Aksoy Yeniden İl Başkanı Seçildi
Paylaş

İYİ Parti Samsun'da Hasan Aksoy Yeniden İl Başkanı Seçildi

Ekleme: 09.11.2025 17:59 Güncelleme: 03.06.2026 17:52

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı 4. Olağan İl Kongresi'nde mevcut Başkan Hasan Aksoy 348 oyla güven tazeleyerek yeniden İl Başkanı seçildi. Rakibi Saydam Bayram ise 136 oy aldı.

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı 4. Olağan İl Kongresi, geniş bir katılımla tamamlandı ve partinin yeni il başkanı belli oldu. Heyecanlı geçen kongrede delegelerin tercihi mevcut başkan Hasan Aksoy oldu. Aksoy, yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

KONGREYE YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da yapılan kongreye, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, diğer siyasi partilerin başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun mesajının okunmasının ardından divan kurulunca faaliyet ve mali raporlar oylandı.

HASAN AKSOY FARKLI KAZANDI

Kongrenin son bölümünde yapılan oylama sonucunda, delegeler Hasan Aksoy ve rakibi Saydam Bayram arasında tercih yaptı. Açıklanan sonuçlara göre:

Hasan Aksoy: 348 oy

Saydam Bayram: 136 oy

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.