İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta: Emeklilerin sesini  duyan yok
Paylaş

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta: Emeklilerin sesini duyan yok

Ekleme: 06.03.2024 19:30 Güncelleme: 03.06.2026 16:05

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Havza'da temaslarda bulundu. Usta, "Emeklilerimizin sesini duyan yok "dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, memleketi Havza’da 2024 Mahalli İdareler seçimleri çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti.

İKTİDARA YÜKLENDİ 

İYİ Parti Havza Belediye Başkan Adayı Safi Gökçe, İYİ Parti Havza İlçe Başkanı Sayim Çalışkan ve partililer ile ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, ülkenin kötü yönetildiğini ve gelinen noktada bunun büyük bir etkisi olduğunu belirterek, “Bunu en çok emeklilerimiz, esnafımız ve çalışanlarımız hissediyor. Bunlara en iyi cevabı halkımız 31 Mart seçimlerinde  verecektir. Emeklilerin sesini duyan yok "dedi.

 

Doğukan Sırgancı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.