İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta: Vatandaş 'akşam saatini' bekliyor
Paylaş

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta: Vatandaş 'akşam saatini' bekliyor

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Atakum ilçesinde pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Usta, dar gelirli vatandaşların pazar alışverişi yapmak için akşam saatini beklediğini savundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Dr. Erhan Usta, Atakum ilçesinde gerçekleştirdiği semt pazarı ziyareti sırasında vatandaşların geçim sıkıntısına dikkat çekti.

Pazar esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinleyen Erhan Usta, pazardaki fiyatlar ve vatandaşların alım gücü üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

MİLLETİN SOFRASINDAKİ YANGINI GÖRMÜYORLAR

Özellikle dar gelirli vatandaşların pazar alışverişi yapmak için fiyatların düşmesini beklediğini savunan Usta, ekonomik koşulların vatandaşın günlük yaşamına doğrudan yansıdığını savundu. İYİ Partili Usta, pazar alışverişinin dahi birçok aile için zorlaştığını belirtti.

Erhan Usta, vatandaşların daha uygun fiyatla pazar alışverişi yapabilmek için pazarın kapanış saatlerini beklediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bir yanda akşam saatini bekleyip domatesi, biberi birkaç lira daha ucuza alabilmenin hesabını yapan vatandaşımız; diğer yanda milletin sofrasındaki yangını görmeyenler."

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya semt pazarı ziyaretinde İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ve Atakum ilçe teşkilatı eşlik etti.

 

Kaynak: Tufan İpek

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.