Olay, 4 Ocak günü saat 15.30 sıralarında Karateke Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba olan Şükriye Yağmur Ş., Melisa G., Ahmet G. ve Hatice G. ile akrabaları Şükriye G. ve Tuncay Güngör arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşandı. Taraflar arasındaki tartışmanın kavgaya dönmesi neticesinde; Şükriye Yağmur Ş., Hatice G., Şükriye G. ve Tuncay Güngör vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandı. İhbar üzerine adrese jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince ambulanslara alınan yaralılar, Tire Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Tuncay Güngör yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Hatice G, Melisa G. ve babası Ahmet G. gözaltına alındı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hatice G ve Melisa G, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ahmet G, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.İHA
Paylaş
İzmir'de Arazi Cinayetinde 2 Tutuklama
İzmir’in Tire ilçesinde akraba iki grup arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da narkotik köpeği Şila valizdeki 1 kilo 900 gram metamfetamini buldu
Samsun’da 3 ilçede uyuşturucu operasyonu: 10 kişi yakalandı
Samsun'da borç nedeniyle kaçırıp darp etmişlerdi: Karar verildi!
Samsun'daki cinayette şoke eden detay! Bakın kurşun nereden çıktı
Ordu'da ırmakta boğulma tehlikesi geçiren çocuk, 3 gün sonra hayatını kaybetti