Kabine toplanıyor 1 Temmuz sonrası sokağa çıkma ve seyahat yasağı gelir mi?
Paylaş

Kabine toplanıyor 1 Temmuz sonrası sokağa çıkma ve seyahat yasağı gelir mi?

Ekleme: 29.06.2020 14:04 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Bugünkü toplantıda Koronavirüsle mücadele sürecini ve 1 Temmuz’da atılacak yeni adımları belirleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede, koronavirüsle mücadele süreci değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak toplantıda 1 Haziran’daki normalleşmesinin ardından gelinen durum, hastalığın seyri, düşürülemeyen vaka sayısı ve olası ikinci dalga riski de detaylı ele alınacak.

1 Temmuz itibariyle yeni önlemler...

1 Temmuz’da atılacak yeni adımlarla birlikte tüm normalleşme süreci ve hala atılmayan adımlar da gözden geçirilecek ve gerek duyulması halinde bazı yeni kararlar alınacak.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.