Son Dakika Samsunspor Haberleri | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe karşılaşmasını takip etmek üzere bulunduğu protokol tribününde çirkin bir saldırıya uğradı.

Saha içindeki gerilimin tribünlere sıçramasının ardından, Yıldırım'ın kızıyla birlikte maçı izlediği anlarda bir grup taraftar tarafından üzerine yabancı cisimler atıldı.
@samsunhalkgazetesi Fenerbahçe-Samsunspor karşılaşmasının son dakikalarında, protokol tribününde kızıyla birlikte maçı takip eden Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bir grup taraftarın yabancı cisimli ve sözlü saldırısına maruz kaldı. #samsun #samsunspor #fenerbahçe #istanbul #futbol ♬ Samsun Halk Gazetesi - orijinal ses - Samsun Halk Gazetesi
SİNKAFLI SÖZLER VE GÜVENLİK ZAFİYETİ
Sadece fiziksel değil, aynı zamanda sözlü saldırıya da maruz kalan Başkan Yıldırım'a yönelik ağır hakaretler ve sinkaflı sözler kullanıldı. Olayın şiddetinin artması üzerine emniyet güçleri araya girerek Başkan Yıldırım'ı ve ailesini koruma altına almaya çalıştı. Taraftarların saldırısını durdurmakta büyük güçlük çeken emniyet birimleri, ortamı sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı.
Hüsnü Can ARMUTÇU