'Kanaviçe gibi dokunan SAMSUN'UN HALİ
Paylaş

'Kanaviçe gibi dokunan SAMSUN'UN HALİ

Ekleme: 26.02.2021 11:19 Güncelleme: 30.05.2026 22:36

Samsun'un İlkadım ilçesinde ana arterlerde yer alan yollar adeta köstebek yuvasına dönerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Demir açıklaması ile şaşırttı. Demir, "Kanaviçe dokur gibi şehri dokuyoruz "dedi. 

Samsun'un İlkadım ilçesinde ana arterlerdeki derin çukurlar kazalara davetiye çıkarıyor. Yollarda yer alan derin çukurlar uzun süredir kapatılmazken, yolları kontrol eden bir birimin olmaması ise sürücüleri isyan ettiriyor. Samsun Fizik Hastanesi'nin önü ise 6 ay önce altyapı çalışması nedeniyle kazıldı, sonra üstü kapatıldı. Hergün binlerce hastanın giriş yaptığı hastanenin girişi, köy yoluna dönüştü. 

GÜVENLİ ULAŞIM 
BİZİM GÖREVİMİZ 

Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı ile yaptığı istişare toplantında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, açıklaması ile şaşırttı. Başkan Demir, "Kanaviçe dokur gibi şehri dokuyoruz.Samsun'un her mahallesinde ve sokağında vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde aileleriyle birlikte istedikleri yere ulaşabilmelerini temin etmek bizim ve emniyetimizin görevidir"dedi. 

TRAFİKTE AKILLI SİSTEMLER 

Çalışanlara nasihatlerde bulunan Başkan Demir, "Her biriniz millet adına belediye adına sorumlusunuz. Bulunduğunuz yere vaziyet edeceksiniz. Vatandaşın derdini dinleyeceksiniz, belediyenin ona yapması gereken işi layığı ile yerine getireceksiniz. Bu hepimizin sorumluluğu. Her konuda daha özverili çalışmamız, çok daha fazla projeye imza atmamız gerekiyor. Samsun'un her mahallesinde ve sokağında vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde aileleriyle birlikte istedikleri yere ulaşabilmelerini temin etmek bizim ve emniyetimizin görevidir. Şu anda ASELSAN ile yeni bir çalışma üzerinde çalışıyoruz. Tüm parklarımız ve bulvarlarımızda tasarruflu sensörler kullanarak aydınlatmalarımızı yenileyeceğiz. Kent mobilyalarımızda özellikle kendi tükettiği enerjiyi üreten bir sistem kuracağız.”

Başkan Demir 

Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı ile yaptığı istişare toplantında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kanaviçe dokur gibi şehri dokuyoruz "dedi. 


Yolları kontrol eden bir biriminiz yok mu?

Samsun'un İlkadım ilçe merkezinde ana arterlerde yer alan ve kapatılmayan çukurlar, kazalara davetiye çıkarırken, sürücüler yolların neden yapılmadığını sorarak tepki gösteriyor. Vatandaşlar "Bu yolları kontrol eden bir birim yok mu? "diye soruyor.  

Fizik Hastanesi'nin girişi 6 aydır böyle 

Haber: Zekeriya FIRAT 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.