Kapıkayafest Bisiklet Yarışları Nefes Kesti
Paylaş

Kapıkayafest Bisiklet Yarışları Nefes Kesti

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen 6. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali kapsamında Türkiye Kupası 5. Etap Bisiklet Yarışı'nın ilk turu tamamlandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali (Kapıkayafest), Türkiye Kupası 5. Etap Puanlı Yol ve Kriteryum Bisiklet Yarışı'nın ilk turuna ev sahipliği yaptı. Yarışlar, U15, U19 ve büyükler kategorilerinde kadın ve erkeklerde toplam 170 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu.

170 SPORCU KIZILIRMAK YANI BAŞINDA PEDALLADI

Bafra Belediyesi ile Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bisiklet yarışında sporcular, Bafra Asri Mezarlığı önünden start aldı. Kategorilerine göre 39,2 kilometre ile 133 kilometre arasında değişen zorlu parkurlarda pedal çeviren 170 sporcu, kıyasıya bir mücadele sergiledi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Yarışlar sonunda düzenlenen ödül törenlerinde, dereceye giren başarılı sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Ödülleri, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Bafra Belediyesi yetkilileri tarafından verildi. Bu törenler, sporcuların emeklerinin karşılığını aldığı anlamlı anlara sahne oldu.

KRİTERYUM YARIŞLARIYLA BİSİKLET ETABI SONA ERECEK

Festivalin bisiklet etabı, Bafra Belediyesi Sera OSB alanında yapılacak kriteryum yarışlarıyla tamamlanacak. Tüm kategorilerdeki sporcular, 1,5 kilometrelik parkurda belirlenen tur sayısını tamamlamak için mücadele edecek. Bu etap, festivalin bisiklet bölümünün son heyecanını yaşatacak.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.