Kar ve Buzlanma Sinop’ta Eğitime Engel Oldu
Paylaş

Kar ve Buzlanma Sinop’ta Eğitime Engel Oldu

Sinop’ta etkili olan soğuk hava ve kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle 5 ilçede taşımalı eğitime ara verildi.

Sinop’ta kar yağışı sonrası oluşan buzlanma nedeniyle Gerze, Ayancık, Dikmen, Erfelek ve Türkeli ilçelerinde taşımalı eğitime 28 Şubat Cuma günü ara verildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde hava koşullarının olumsuz etkisini sürdürdüğü belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: "Kar yağışı sonrası oluşan buzlanma nedeniyle Gerze, Ayancık, Dikmen, Erfelek ve Türkeli ilçelerinde taşımalı eğitime 28 Şubat Cuma günü ara verilmiştir."

ÖĞRENCİLER GÜVENDE TUTULACAK

Yetkililer, öğrencilerin güvenliği için alınan bu karara ek olarak vatandaşları buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.