Samsun'un Terme İlçesi'nde gerçekleşen Karadeniz Genç İş Adamları Federasyonu (KARGİF) Genel Kurulu'nda, yeni dönem başkanlığına Bafra Genç İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı ve 1'nci, 2'nci Dönem Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu seçildi.
ÖZDEN BAYRAĞI TESLİM ETTİ
Samsun, Ordu, Giresun, Bartın, Bafra, Terme, Yomra, Fatsa ve Bulancak GİAD'ın oluşturduğu Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu'na (TÜGİK) bağlı derneklerden oluşan KARGİF seçimlerinde önceki Dönem Başkanı Levent Özden, bayrağı Yavuz Selim Muratoğlu'na teslim etti.

Genel Kurulda aynı zamanda Çarşamba'da yeni kurulan Çarşamba Genç İş adamları Derneği (ÇARGİAD) federasyon bünyesine kabul edildi.
STK'LAR DAHA GÜÇLÜ OLMALI
Seçimler sonrası teşekkür konuşması yapan KARGİF Başkanı Muratoğlu, şöyle konuştu; "Tüm Karadeniz'de faaliyet gösteren derneklerin birlik ve beraberliğini sağlamak için yola çıktık. Hep birlikte proje üretip, ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamak için elimizi taşın altına koyuyoruz. Daha güçlü ve daha fazla dernek yapısıyla bölgede STK'ların gücünü yakinen hissettireceğiz. Ülkemizin hedeflerine çözüm odaklı projeler ile destek verecek, ses getirecek çalışmalar yapmak için var gücümüzle çalışacağız." Nazım AKPINAR