Katar Emniyet Teşkilatından Tffye Ziyaret
Paylaş

Katar Emniyet Teşkilatından Tffye Ziyaret

Ekleme: 31.01.2019 23:00 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Katar’da 2022 yılında düzenlenecek olan Dünya Kupası sürecinde alınacak güvenlik önlemlerine hazırlık amacıyla Türkiye’de incelemelerde bulunan Katar Emniyet Teşkilatı heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu’na ziyarette bulundu.

TFF’nin Beykoz/Riva’daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarete, Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı yetkilileri ile Katar Emniyet Teşkilatı Uluslararası İşbirliği Daire Başkanı Tümgeneral Abdul Aziz Abdullah Al-Ansari başkanlığındaki Katar Emniyet Teşkilatı yetkilileri katıldı.

Ziyaret kapsamında TFF Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Güvenlik Koordinatörü Bülent Perut, E-Bilet Müdürü Kerem Bilgin, Akreditasyon Sorumlusu Yahya Bolun tarafından Katar Emniyet Teşkilatı temsilcilerine; kanun, yönetmelik ve Futbol Federasyonu’nun kendi mevzuatındaki spor güvenlik konuları, Federasyonun kendi marka projeleri olan "Güvenlik Sistemi Geliştirme Projesi (cctv, turnike, kontrol odası)", "E-Bilet Projesi" ve "Akreditasyon Sistemi projesi" konularında bilgi verildi. Konuk heyet TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ni de gezdi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.