Katliam gibi kaza... 4 ölü, 8 yaralı
Paylaş

Katliam gibi kaza... 4 ölü, 8 yaralı

Kaza, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz Bağlantı Yolu’nun Ayazlı Akevler mevkisinde meydana geldi. Çarpışmada tarım aracında bulunan 4 kişi yaşamını yitirirken, 9 kişi yaralandı.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde demir çelik yüklü tır ile fındık işçilerini taşıyan tarım aracının çarpışması sonucu ağır bilanço ortaya çıktı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 yaralı ise hastanelere kaldırıldı.

TIR TARIM ARACINI ALTINA ALDI

Kaza, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz Bağlantı Yolu’nun Ayazlı Akevler mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, demir çelik taşıyan 16 AAY 442 plakalı tır ile fındık işçilerini taşıyan ve halk arasında “pat pat” olarak bilinen tarım aracı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tır, tarım aracını altına aldıktan sonra yol kenarındaki bir evin bahçesine yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde 4 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan 9 kişi ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Düzce’deki hastanelere sevk edildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybedenlerin Hasan Cumhur, Perçin Dayan, Lütfü Demir ve Masum Demir olduğu bildirildi. Yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 9 kişinin yaralandığı belirtildi. Açıklamada, ekiplerin ihbarın ardından kısa sürede olay yerine ulaştığı ve yaralılara müdahale edilerek sağlık kuruluşlarına sevklerinin sağlandığı aktarıldı.

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Valilik açıklamasında kazayla ilgili adli ve idari inceleme başlatıldığı bildirildi. Olayın nedenine ilişkin soruşturmanın ilgili kurumlar tarafından sürdürüldüğü kaydedildi. Kazanın ardından bölgede ekiplerin çalışmaları tamamlanırken, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilendi.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.