Samsun’un Kavak ilçesinde yoğun kar yağışı etkili oldu. İlçenin merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye, kırsal mahallelerde ise 30 santimetreye ulaştı.
METEOROLOJİ UYARMIŞTI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Orta Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde (300 metre rakım ve üzeri) yoğun kar yağışı beklendiğini duyurmuştu. Dün gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, ilçeyi beyaz örtüyle kapladı.

EKİPLER SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Yoğun kar yağışı nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri, yolların açık kalması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.
Yetkililer, sürücülerden dikkatli olmalarını ve kış lastiği olmadan yola çıkmamalarını istedi. Kar yağışının ilerleyen günlerde etkisini sürdürebileceği belirtildi.

Kavak’ta yaşayan vatandaşlar, soğuk havaya rağmen eşsiz kar manzarasının keyfini çıkardı.


İhlas Haber Ajansı