Kavak’ta Kar Kalınlığı 30 Santimetreye Ulaştı!
Paylaş

Kavak’ta Kar Kalınlığı 30 Santimetreye Ulaştı!

Samsun’un Kavak ilçesinde yoğun kar yağışı etkili oldu. İlçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye, kırsal mahallelerde ise 30 santimetreye ulaştı.

Samsun’un Kavak ilçesinde yoğun kar yağışı etkili oldu. İlçenin merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye, kırsal mahallelerde ise 30 santimetreye ulaştı.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Orta Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde (300 metre rakım ve üzeri) yoğun kar yağışı beklendiğini duyurmuştu. Dün gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, ilçeyi beyaz örtüyle kapladı.

EKİPLER SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yoğun kar yağışı nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri, yolların açık kalması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Yetkililer, sürücülerden dikkatli olmalarını ve kış lastiği olmadan yola çıkmamalarını istedi. Kar yağışının ilerleyen günlerde etkisini sürdürebileceği belirtildi.

Kavak’ta yaşayan vatandaşlar, soğuk havaya rağmen eşsiz kar manzarasının keyfini çıkardı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.