Kavak'ta 204 esnafa 17 milyon TL kredi
Paylaş

Kavak'ta 204 esnafa 17 milyon TL kredi

Ekleme: 04.01.2022 14:56 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun'un Kavak İlçesi'nde salgından kaynaklı 204 esnafa 17 milyon lira kredi kullandırıldı. Kredi ödemeleri de 1,5 yıl süreyle ertelendi

Kavak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Atlı, 2021 yılı içerisinde esnaf kredisinden 204 esnafın yararlandığını belirtti.

Salgın sürecinde esnafları yalnız bırakmadıklarını söyleyen Esnaf Kooperatifi Başkanı Atlı, "Kendilerini iş yerlerinde ziyaret ettik. Talep ve sorunlarını dinledik. Bu arada 6 bin dolayında da maske dağıtımında bulunduk. İhtiyacı olan 204 esnaf vatandaşımızın yüzde 9,5 faizle toplamda 17 milyon 250 bin lira kredi kullanmasını sağladık. Yine kredi alan tüm esnaflarımızın kredi ödemelerini de 1,5 yıl süreyle erteledik" dedi.

Takipte olan herhangi bir dosyalarının olmadığını belirten Osman Atlı, kooperatif olarak üyelerine destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. AA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.