Samsun Kavak Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere hayırsever ilçe halkının katkılarıyla toplanan battaniye, çocuk bezi, kuru gıda ve ısıtıcı gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan tır yola çıktı.
Elazığ’da 24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sonrası harekete geçen Kavak Belediyesi, vatandaşların desteği ile hazırladığı 1 tır dolusu yardım malzemesini yola çıkardı.
SARICAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan yardım hakkında açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından bizlerde oradaki yaralara merhem olmak amacıyla ilçemizde yardım kampanyası başlattık. Ve kısa sürede hemşehrilerimiz dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneğini sergileyerek imkânlarını seferber etmişlerdir. Kendilerine bu anlamlı yardım ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi. Feride İÇKİLLİ