Giresun’un Keşap ilçesinde, kaybolan 14 yaşındaki otizmli Hüseyin Aydın’ın cesedi, arama çalışmaları sonucunda Töngel deresinde bulundu.
Çakırlı köyü Yoliçi mevkiinde sabah saatlerinde kaybolduğu bildirilen Hüseyin Aydın için Jandarma, AFAD ve vatandaşlar tarafından başlatılan arama çalışmaları, Töngel deresi çevresinde yoğunlaştı.
TÖNGEL DERESİ'NDE BULUNDU
Arama çalışmaları sırasında Hüseyin Aydın’ın cansız bedeni, vatandaşlar tarafından Töngel deresinde tespit edildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ve jandarma, çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Hüseyin Aydın’ın ölümünün ardından yetkililer, olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Olay, hem bölge halkı hem de tüm ülke için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı