Kaymakam Ertürkmen  tedbir denetiminde 
Paylaş

Kaymakam Ertürkmen  tedbir denetiminde 

Ekleme: 10.10.2020 14:20 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, korona virüs tedbir denetimine çıktı. Ertürkmen, halde ve minibüslerde esnaflara uyarılarda bulundu. 

İçişleri Bakanlığı'nın talimatlarıyla koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan kararların uygulamalarını kontrol etmek üzere Türkiye’de olduğu gibi Samsun'un Bafra ilçesinde başlatılan koronavirüs tedbirleri denetimleri aralıksız devam ediyor.

ERTÜRKMEN UYARDI 

Kaymakam Cevdet Ertürkmen beraberindekilerle, İlçe Büyükpazar ve Samsun-Bafra Minibüs Durağı’nda denetim yaptı. Yapılan denetimler esnasında esnaf, şoför ve vatandaşlardan, koronavirüse karşı korunabilmeleri için mesafe, maske ve temizlik konularına daha fazla hassasiyet göstermeleri ve tedbiri elden bırakmayarak virüsün yayılmasına fırsat vermemeleri istendi.

Ali Ufuk ATASEVEN 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.