KESK:Baskılar  bizi yıldıramaz
Paylaş

KESK:Baskılar bizi yıldıramaz

Ekleme: 16.12.2022 18:20 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

KESK Samsun Şubeler Platformu üyeleri, başkentte bugün yapacakları geniş katılımlı eylem ile ilgili verilen kısıtlama kararına tepki gösterdi. Sözcü Bulut, "Baskılar bizi yıldıramaz "dedi.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu(KESK) Samsun Şubeler Platformu üyeleri, bugün Ankara'da yapacakları eyleme getirilen kısıtlama kararına tepki gösterdi. 

İstiklal Caddesi Süleymaniye Geçidi'nde eylem yapan KESK üyeleri adına konuşan Dönem Sözcüsü Mustafa Niyazi Bulut, "Bu yasaklama ve engellenmeler bize geri adım attıramayacaktır. Bu hukuksuzluklar silsilesi son buluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz "dedi. 

KISITLAMA YAPILDI 

Bulut, " 17 Aralık’ta Ankara’da gerçekleştireceğimiz ‘Artık yeter! Emekten halktan yana, seçim bütçesi değil geçim bütçesi istiyoruz’ şiarlı mitingimize ilişkin Ankara Valiliği tarafından verilen cevap bunun son örneğidir. Ankara Valiliği haftalar önce Tandoğan Meydanı için yaptığımız başvuruya uzun süre cevap vermemiştir.  Dün saat 10’da yani mitinge 48 saat kala verilen cevapta ise miting yerinin Anıtpark olarak belirlendiği bildirilmiştir. Üstelik miting kısa bir saat dilimi ile sınırlandırılmak istenmiştir "ifadelerini kullandı. 

Feride SEZGİN 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.