Kılıçdaroğlu'nun Londra'daki temasları devam ediyor
Paylaş

Kılıçdaroğlu'nun Londra'daki temasları devam ediyor

Ekleme: 03.11.2022 18:54 Güncelleme: 03.06.2026 13:54

Londra'daki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ScaleSpace ortak ofisinde yatırım şirketi Blenheim Chalcot’ı ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları ikinci gününde sürüyor.

Kılıçdaroğlu, ScaleSpace ortak ofisinde yatırım şirketi Blenheim Chalcot’ı ziyaret etti.

Kıdemli Danışman Richard Broyd’un bilgilendirme toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, kampüsü gezerek bilgi aldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN LONDRA ZİYARETİ

Kılıçdaroğlu dün Entrepreneur First, The Creator Fund, Creative UK ve Alan Turing Enstitüsü yöneticileri ile bir araya gelmiş ve çalışmalar hakkında bilgi almıştı.

CHP Lideri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda, Türkiye'yi dünya ile entegre ve katma değer üreten bir ülke haline getirmek için hazırız. İşimiz çok, ama yolumuz açık!" demişti.

Öte yandan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, "O derece bir ilgi var ki Sayın Genel Başkan’ımızın ortaya koyduğu gelecek iddiasına, normalde 2 gün planlanmış olan İngiltere ziyaretimizi 4 güne çıkarmamız gerekti" açıklamasını yapmıştı.  BirGün

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.