Kılıçdaroğlu’nun Mitingi Öncesi Meydan Krizi
Paylaş

Kılıçdaroğlu’nun Mitingi Öncesi Meydan Krizi

Ekleme: 27.04.2023 14:35 Güncelleme: 03.06.2026 14:50

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstasyon Meydanı'nda yapacağı Erzurum Mitingi'nin yeri güvenlik gerekçesiyle değiştirildi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte 3 Mayıs’ta Erzurum’da düzenleyeceği mitingin yeri güvenlik gerekçesi ile değiştirildi.

VALİLİK TALEP EDİLEN ALANA ÖNCE İZİN VERDİ SONRA İPTAL ETTİ

Erzurum Valiliği, CHP İl Başkanlığının talebi ile mitingin İstasyon Meydanı’nda düzenlenmesine önce izin verdi, sonra verilen izini güvenlik gerekçesi ile iptal ederek MNG AVM yanındaki ‘Yeni Miting Alanı’nın tahsis edildiğini bildirdi.

CHP İL BAŞKANI DÜLGER: VALİ DERHAL İSTİFA ETMELİDİR

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, bu değişikliğe tepki göstererek, “İstasyon Meydanında bir cumhurbaşkanı adayının mitingine güvenlik sağlayamayan Erzurum Valisi derhal istifa etmelidir, Türkiye Cumhuriyeti her alanda miting yaptırabilecek idareciler ile yönetilmelidir” dedi.

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger

SÖZCÜ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.