Kırmızı Bültenle Aranan Uyuşturucu Tüccarı Kırıkkale’de Yakalandı
Paylaş

Kırmızı Bültenle Aranan Uyuşturucu Tüccarı Kırıkkale’de Yakalandı

Ekleme: 30.08.2024 13:40 Güncelleme: 31.05.2026 05:48

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Avusturyalı H.C., Kırıkkale'de yakalanarak Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Avusturya vatandaşı H.C., Kırıkkale'de güvenlik güçlerinin başarılı çalışmaları sonucunda yakalandı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar hız kazandı.

NARKOTİK VE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI EKİPLERİNDEN ORTAK OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları şubelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda, Avusturya'da uyuşturucu madde ticareti suçundan aranan H.C., Kırıkkale'de tespit edilerek gözaltına alındı. H.C., emniyetteki işlemlerinin ardından Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ İLE BAŞARILI YAKALAMA

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen bu operasyon, uluslararası suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesinde Türkiye'nin kararlılığını bir kez daha gösterdi. Kırmızı bültenle aranan H.C.’nin yakalanması, güvenlik güçlerinin başarılı çalışmasının bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.